Meet the Expert

‘Meet the Expert’ is de nieuwe, gratis service van JurisDidact. In deze tweemaandelijkse actualiteitenwebinars behandelt een expert de belangrijkste jurisprudentie over een specifiek juridisch onderwerp. De webinars starten telkens om 12 uur en eindigen uiterlijk om 12.45 uur. Om 12.30 uur beantwoordt de expert de vragen die u van te voren via de e-mail hebt gesteld en de vragen die u tijdens de webinar via de chat kunt stellen.

Inschrijven

Wanneer en voor wie?
Tweemaandelijks, op de eerste

woensdag, van 12.00 tot 12.45 uur. Voor advocaten, juristen, notarissen, advocaat-stagiaires.

Accreditatie

‘Meet the Expert’ is niet geaccrediteerd. Wilt u PO-punten behalen over het behandelde onderwerp, dan kunt u de geaccrediteerde JurisDidact-cursus bestellen over hetzelfde onderwerp (3 PO-punten). De video van de webinar, ter waarde van € 65, ontvangt u dan gratis. Deelnemers die de gehele webinar hebben gevolgd ontvangen na afloop een certificaat van deelname.

Bestel de geaccrediteerde e-learning

Cursusaanbod

De voordelen van JurisDidact

Deskundig De praktijkgerichte en academisch hoogwaardige programma’s zijn geschreven door ervaren en deskundige docenten.

Flexibel U stelt uw eigen studieagenda samen uit ons complete aanbod en bepaalt zelf waar, wanneer en hoe u studeert (24/7).

Actueel Wij houden onze programma’s voortdurend actueel voor u.

Voordelig Vanaf € 43,- per punt. Hoe meer programma’s u tegelijk bestelt, hoe lager de prijs.

Geen abonnement maar losse programma’s U bestelt losse programma’s uit ons volledig cursusaanbod. Dus geen abonnement, contract of opzegtermijn!